Επιμορφωτική συνάντηση «Διδακτική Διαχείριση Μαθηματικών Δραστηριοτήτων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»

Την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, στις 18:30, πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, επιμορφωτική συνάντηση με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο, επίκουρο καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στην  επιμορφωτική συνάντηση με τίτλο «Διδακτική Διαχείριση Μαθηματικών Δραστηριοτήτων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» συμμετείχαν περισσότεροι από 110 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ο κ. Παπαδόπουλος, με την διπλή ιδιότητα του δασκάλου και του μαθηματικού, παρουσίασε συγκεκριμένες μαθηματικές δραστηριότητες οι οποίες υλοποιήθηκαν σε τάξεις του Δημοτικού Σχολείου και μπορούν να επεκταθούν και στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το 4ο ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας και οι ΣΕΕ ΠΕ70 Χρήστος Πράμας & ΠΕ03 Γιώργος Καραβασίλης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κ. Παπαδόπουλο για την εξαιρετική εισήγηση που αποτελεί σημαντική συνεισφορά στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών. Αποτελεί επίσης μία πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως απαραίτητη σύνδεση των δύο βαθμίδων  στον τομέα των Μαθηματικών.

Παρακάτω παρατίθενται η παρουσίαση του κ. Παπαδόπουλου σε αρχείο pdf καθώς και η βιντεοσκοπημένη εισήγηση για τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς.

Παρουσίαση του καθηγητή Ι. Παπαδόπουλου

Σχολιάστε