Πρόσκληση σε Επιμορφωτική Συνάντηση για τη Διδασκαλία των Μαθηματικών

Με στόχο την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών, την ανταλλαγή καλών πρακτικών και την αναβάθμιση της διδασκαλίας των Μαθηματικών, το 4ο ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας και οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Χρήστος Πράμας ΠΕ70 και Γεώργιος Καραβασίλης ΠΕ03, διοργανώνουν επιμορφωτική συνάντηση με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο, επίκουρο καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η επιμορφωτική συνάντηση έχει τίτλο «Διδακτική Διαχείριση Μαθηματικών Δραστηριοτήτων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» και απευθύνεται κυρίως στους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ70 των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου και στους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ03 που διδάσκουν στο Γυμνάσιο και στα μαθήματα μαθηματικών γενικής παιδείας του Λυκείου. Ο κ. Παπαδόπουλος, με την διπλή ιδιότητα του δασκάλου και του μαθηματικού, θα μας παρουσιάσει συγκεκριμένες μαθηματικές δραστηριότητες που συμβάλουν στην ανάπτυξη της μαθηματικής σκέψης, οι οποίες έχουν υλοποιηθεί στο πεδίο της σχολικής τάξης.

Η επιμορφωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, στις 18:30, μέσω της εικονικής τάξης του ΣΕΕ ΠΕ03,

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/gkaravasilis

Έγγραφο του 4ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας με την σχετική πρόσκληση

Σχολιάστε