Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για την Εφαρμογή της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας στην Άλγεβρα του Λυκείου: 1η Συνάντηση

Στο πλαίσιο του επιμορφωτικού προγράμματος, με θέμα: «Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας στην Άλγεβρα του Λυκείου: Κατευθύνσεις και Εφαρμογή», για τους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων που διδάσκουν Μαθηματικά στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, στις 18:00, η πρώτη συνάντηση με θέμα τις Απόλυτες τιμές και τα ριζικά των πραγματικών αριθμών.

Στη συνάντηση ο κ. Διονύσης Δημόπουλος, εκπαιδευτικός ΠΕ03, του 4ου ΓΕΛ Σερρών, παρουσίασε κάποια ενδεικτικά θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας (ΤΘΔΔ), με στόχο να αναδειχθούν οι νέες διδακτικές προσεγγίσεις που μπορούμε να ενσωματώσουμε στην διδακτική μας πράξη ώστε να αναβαθμίσουμε την παρεχόμενη μαθηματική εκπαίδευση. 

Στη συνάντηση συμμετείχε ο κ. Κωσταντίνος Στουραΐτης, Σύμβουλος Α΄ ΠΕ03 του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), ο οποίος έκανε σημαντικές παρεμβάσεις αναφορικά με τα θέματα που παρουσιάστηκαν και μας μετέφερε την δική του οπτική ως μαθηματικός με πλούσια εμπειρία στη σχολική τάξη αλλά και από τη θεσμική του θέση στο ΙΕΠ. 

Σχετικό αρχείο: Η παρουσίαση των θεμάτων της ΤΘΔΔ

Σχολιάστε